Снимка: PexelsПолицията във Франкфурт е обезвредила бомба от Втората световна война.Почти

...
Снимка: PexelsПолицията във Франкфурт е обезвредила бомба от Втората световна война.Почти
Коментари Харесай

Обезвредиха бомба от Втората световна война във Франфурт

Снимка: Pexels

Полицията във Франкфурт е обезвредила бомба от Втората международна война.

Почти 13 000 индивида трябваше да бъдат евакуирани, до момента в който траеше интервенцията, заяви уеб сайтът „ Хесеншау “, представен от БГНЕС.

Около 15:30 часа противопожарната работа във Франкфурт заяви,  че откритата по време на строителни действия в квартал „ Галус “ 500-килограмова бомба от времето на Втората международна война е обезвредена.

Боеприпасът се счита за изключително рисков поради огромната си взривна мощност.  Преди това над 12 800 души трябваше да изоставен жилищата си. Евакуацията стартира рано сутринта, като всички поданици на квартала до 8 часа трябваше да изоставен региона.

Полицията ревизира подробно дали разпорежданията се извършват, като за задачата употребява и термокамери.  Около 14:00 часа целият регион беше под контрола на полицията, след което стартира обезвреждането на бомбата.

Около 300 души взеха решение да се приютят в пригодена в сходство с хигиеничните условия зала в панаирна палата.  Останалите евакуирани жители потърсиха заслон при близки и родственици.

Същинското обевреждане на бомбата е протекло релативно бързо.  След към час и половина работата на строителната площадка беше завършила и хората можеха да се върнат назад по домовете си.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР